Arborist Stockholm


Arborist Stockholm - Välkommen till Stockholm Trädvård

Våra arborister är utbildade i säker trädklättring och trädvård. Stockholm Trädvård huvudområde är att vi specialiserar sig på vård och skötsel av träd. Det innefattar alla steg från plantering och etablering till vård, beskärning, bortforsling, inventering och konsultation. Vi åtar oss både större och mindre arbeten, för privatpersoner, föreningar, kommuner och företag. Om ni söker efter arborist Stockholm har ni hamnat helt rätt.

Vad betyder arborist?

Arborist är ett annat ord för trädvårdsspecialist. En arborist sköter om träd i både trädgårdar och städer. Våra arborister arbetar alltid för att träden ska vara problemfria, säkra, vackra och ha en lång livslängd. En av de mer vanliga uppdragen en arborist gör är en kronresning. En kronrensning är exakt vad det låter som, en rensning av döda och sjuka grenar på kronan.

Det är dock inte alltid en arborist beskär trädet för trädets skull. Ibland är det även den mänskliga faktorn som träder in. Trädet kanske skymmer? Eller så växer trädet så att det kan vara en fara för byggnader eller människor.

Om ni letar efter arborist Stockholm behöver ni inte leta mer. Välkomna att kontakta oss för mer information.

Offertförfrågan

Arborist Stockholm