+46 73 708 01 22 info@stockholmtradvard.se

Välkommen till vår guide om beskärning av lönnar (Acersläktet), där vi delar med oss av insikter om trädvård för att hjälpa dig som villaägare, fastighetsförvaltare eller representant för företag och kommuner i Stockholm och närliggande områden. Som experter inom trädfällning och trädvård på Stockholm Trädvård strävar vi efter att erbjuda säkerhet, expertis och hög kvalitet i vårt arbete med träd.

Inhemska lönnar: En del av vår naturliga skönhet

Vi förstår vikten av att vårda och bevara våra inhemska lönnar, som skogslönn och naverlönn. Dessa träd är en integrerad del av vårt naturliga landskap och kräver särskild uppmärksamhet när det gäller beskärning. Lönnar är ett trädsläkte som är relativt dåligt på att hantera skador, därför krävs det extra mycket noggrannhet och planering vid beskärning av lönnar.
Vi använder våra kunskaper och erfarenheter för att vägleda dig genom processen och ge dig de verktyg du behöver för att bevara deras skönhet och hälsa.

Exotiska lönnar: En utmaning och möjlighet

För de som har exotiska lönnar, som rysk lönn, tysklönn eller japansk lönn, krävs extra omsorg och uppmärksamhet. Beskärning av dessa träd kräver kunskap om deras specifika behov och egenskaper för att dess kvaliteter ska kunna lysa igenom. Vi delar med oss av våra insikter för att säkerställa att beskärningen främjar trädens välmående och estetik samtidigt som du uppfyller dina krav och förväntningar.

Den optimala beskärningsperioden

En viktig aspekt av trädvård är att förstå den optimala beskärningsperioden. Vi tar hänsyn till trädens naturliga cykler och ger dig råd om när du bör överväga beskärning för att uppnå bästa resultat. Genom att följa våra rekommendationer kan du bidra till att säkerställa att dina lönnar förblir starka och sunda.

Fördjupad kunskap för hållbar trädvård

Vi på Stockholm Trädvård förstår att varje träd och varje kund är unik. Vår expertis sträcker sig från rutinmässig beskärning till mer komplexa trädfällningar och trädvårdsplaner. Vi anpassar våra tjänster efter dina behov och lämnar varje uppdrag med nöjda kunder och friska träd.