JAS står för juli, augusti och september. Länge har JAS-perioden varit betraktad som den bästa tiden för trädvård och beskärning. Men vi på Stockholm Trädvård är här för att belysa om nya insikter och möjligheter. Med nya undersökningar och studier har man funnit att beskärning under resten av året inte nödvändigtvis skadar träden, förutsatt att man följer de korrekta riktlinjerna för beskärning och respekterar mängden avskuren bladmassa.

Den bästa perioden?

Traditionellt sett har JAS varit den bästa perioden för beskärning på grund av att träden hunnit samla på sig energi under sommaren. Men vår förståelse för träden och deras anpassningsförmåga har utvecklats. Nya undersökningar har visat att om man följer professionella riktlinjer och begränsar mängden beskärning, tolererar träden beskärning under andra delar av året utan att kompromissa med deras hälsa.

Balanserad beskärning

Genom att följa riktlinjer för beskärning och undvika ett överdrivet avlägsnande av grenar, säkerställer vi att träden behåller sin struktur och vitalitet. Vår professionella inställning innebär att varje beskärningsbeslut grundas på noggranna bedömningar av trädet och dess unika behov.

Vi tror på att skapa en hållbar relation mellan människa och natur, och genom att anpassa våra beskärningstjänster till träden på rätt sätt, strävar vi efter att skapa en miljö där träd trivs och blomstrar året runt.

Kundorienterad beskärning

Vi på Stockholm Trädvård, med vår starka betoning på att vara kundorienterade, är här för att möta dina behov och önskemål. Oavsett om du önskar att dina träd ska vårda under JAS eller letar efter lösningar under andra årstider, är vårt dedikerade team redo att skräddarsy våra tjänster efter dina önskemål.

Kontakta oss för året runt trädvård

Så, oavsett om du är nyfiken på beskärning under andra tider än JAS eller söker professionella trädvårdstjänster som sträcker sig bortom den traditionella årstidsbundenheten, är vi här för dig. Kontakta oss idag för att inleda en dialog om hur vi kan skräddarsy våra tjänster för att passa dina unika behov och skapa en trivsam miljö för dina träd året runt. Stockholm Trädvård – där trädvård är en konstform och en passion.