Fälla träd

Att fälla träd är något som inte vem som helst kan ge sig in på, detta då det kan vara farligt och kan leda till allvarliga olyckor, eller i visa fall till och med dödsfall. Istället för att utsätta dig och andra för risker rekommenderar vi dig att istället vända dig till oss här på Stockholm Trädvård. Våra arborister har flera års erfarenhet av denna typ av arbete, och de är experter när det kommer till att fälla träd och annan typ av trädvård. Vi hjälper därför mer än gärna dig med att fälla dina träd, och vi gör dessutom detta till ett mycket förmånligt pris.

Våra arborister vet alltså precis hur de ska gå tillväga när det gäller säkerhet och alla andra aspekter när det kommer till att fälla träd, så vi kan garantera dig att vi kommer kunna utföra arbetet åt dig på ett säkert och professionellt sätt som du kommer att känna dig nöjd med. Vi hjälper dig även med borttransportering av de träd vi fäller om så önskas, så du själv behöver med andra ord inte lyfta ett finger under hela processen, utan kan bara slappna av och luta dig tillbaka medan vi utför det arbete som krävs.

Låter detta som något du skulle kunna ha användning av så är det bara att du kontaktar oss för en kostnadsfri konsultation. Du når oss via telefon på nummer 0737 08 01 22, eller via mail på info@stockholmtradvard.se. Vi ser verkligen fram emot att kunna stå dig till tjänst och hjälpa dig med dina träd, och du är varmt välkommen till oss!