Att avlägsna en envis stubbe från din trädgård kan vara en utmaning, men vi på Stockholm Trädvård är här för att erbjuda expertis och professionella tjänster för att underlätta processen. Vi förstår att varje kund har unika behov och utmaningar när det gäller stubbfräsning, och vi strävar efter att erbjuda lösningar som kombinerar säkerhet, kvalitet och en trevlig kundupplevelse.

Säkerhet, kvalitet och kundbemötande

Vi prioriterar säkerhet, expertis och kvalitet i alla våra tjänster. Med vårt dedikerade team av arborister erbjuder vi inte bara grundläggande tjänster som beskärning och avancerad trädfällning utan också stubbfräsning och trädvårdsplaner. Vi förstår vikten av att arbeta med träd på ett sätt som främjar deras vitalitet och samtidigt möter dina specifika behov.

Stubbfräsning

En vanlig fråga vi får är: ”Hur får man bort en stubbe?” Vår stubbfräsningstjänst är svaret. Genom att använda en kraftfull stubbfräs kan vi effektivt och säkert avlägsna stubbar från din egendom.
Om du som kund istället vill gräva bort en stubbe efter ett fällt träd, är det en bättre lösning att lämna en något högre stubbe än vad som vanligtvis lämnas, ca 0,5 m. Det är då lättare för en grävmaskin att få tag i stubben och riva upp den med rötterna.

Vad du bör göra härnäst

För att ta nästa steg mot en trädgård fri från stubbar, kontakta oss på Stockholm Trädvård. Vårt team av certifierade arborister står redo att diskutera dina specifika behov och erbjuda skräddarsydda lösningar. Vi strävar efter att vara pålitliga, kunniga och hjälpsamma i varje steg av processen. Låt oss tillsammans skapa en trädvårdsplan som ger din trädgård den omsorg den förtjänar.

Vid mer information kring stubbfräs och stubbar se vår artikel ”Stubbar: Fräsa bort eller behålla som högstubbar?” https://stockholmtradvard.se/stubbar/