Trädbeskärning Stockholm

Letar ni efter trädbeskärning Stockholm?

Sluta leta. Vi är experter inom trädbeskärning Stockholm. Stockholm Trädvårds grundläggande inställning är att beskära träd varsamt. Hårda ingrepp förstör inte bara trädets hälsa utan också dess estetiska värde. Efter en fackmässig beskärning bör trädet fortfarande ha sin naturliga sköna form intakt. Om ni letar efter trädbeskärning Stockholm kan ni sluta leta. Vi har lång erfarenhet av trädvård och hjälper er gärna med trädbeskärning i Stockholm.

Trädbeskärning

Trädbeskärning i vår omgivning görs vanligtvis för ljusinsläpp, form och framkomlighet. Att utföra beskärning, på ett för trädet korrekt sätt, är en förutsättning för att behålla våra träd vackra, friska och säkra. Felaktig trädbeskärning leder ofta till att träd måste fällas i förtid och ersättas till höga kostnader. Det finns många olika sätt att beskära träd. Här följer nedan kommer några:

Kronrensning gör vi för att låta trädet fortsätta leva. Vi tar bort döda grenar och felväxande grenar. Resultatet blir att trädet blir starkare och vackrare.

Kronlyft innebär att vi lyfter upp kronan. Vi tar helt bort grenarna precis under kronan vilket resulterar i att vi höjer kronan.

Formklippning skapas när vi klipper trädet till en vald form. Formklippningen bör underhållas och klippning behöver göras löpande.

Hamling. Alla träd som har mycket vattenskott kan hamlas. Hamling innebär att ett ungt träds topp avlägsnas vid en ungefärlig höjd på 2,5 meter.

Välkomna att kontakta oss för att få mer information kring trädbeskärning.